dilluns, 21 d’agost del 2017

REGLAMENT MARXA LA CALÇ

REGLAMENT MARXA BTT LA CALÇ DE TARRÉS 2019:



La marxa tindrà lloc el diumenge 22 de setembre de 2019 amb inici a les 9h del matí des del municipi de Tarrés.

1 .- Podran participar en aquesta pedalada/marxa tots els corredors amb llicència federativa en vigor o no.

 2.- Com que cap marxa és competitiva, tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l’organitzador.

 3 .- La firma, control d'inscrits i entrega de dorsals s’efectuarà en el lloc de sortida, a la sala del sindicat una hora i trenta minuts abans de  l’inici de la marxa (a les 7:30).

 4 .- El recorregut serà aproximadament de 45 Km (llarg) i 30 km (curt). 

5 .-  L’import de la inscripció anticipada serà de 15€ els FEDERATS o 17,5€ el NO FEDERATS el primer termini (fins el dia 15 de setembre inclos).

Durant el segon termini (del 16 al 20 de setembre inclosos) l'import de la inscripció serà de 18€ els FEDERATS o 20,5€ el NO FEDERATS.

El mateix dia de la marxa, l'import serà de 20€ els FEDERATS o 23€ el NO FEDERATS.

6.- El sol fet d’inscriure’s a la pedalada/marxa, implicarà l’acceptació d’aquest reglament i del reglament de la Xallenge BTT Garrigues 2019.

7 .- La pedalada/marxa es donarà per finalitzada a les 13:30 hores o després de l’arribada de l’últim participant.

8.- És obligatori un servei d'escombra (moto, cotxe, bici) per revisar el circuit darrere l’últim participant.

 9.- En cap dels casos l’organització es farà  responsable  d'aquells ciclistes que no respectin les disposicions del codi de circulació, la normativa de tràfic, sent ells mateixos responsables de les infraccions que poguessin cometre.

10.- L’organització, quedarà lliurada de tota responsabilitat civil o davant qualsevol accident (tan personal com mecànic) dels participants.

11.- Aquesta ruta té com a objectiu potenciar l'ús de la bicicleta tot terreny com a mitjà de coneixença de l'entorn de la ruta de la calç i afavorir-ne el respecte.

12.- S'inclouran dos avituallaments durant el recorregut del circuit llarg, i un per al circuit curt.

13.- És obligatori l'ús del casc homologat.

14.- Seguiu l'itinerari assenyalat i respecteu les propietats privades.

15.- Sigueu respectuosos amb el medi ambienti no embruteu l'entorn per on passa el recorregut de la marxa.

16.- Porteu sempre una càmera de recanvi i una manxa, a més de material bàsic de reparació en cas d'avaria.

17.- Es recomana portar telèfon mòbil.

18.- No us oblideu aigua i aliments de poc pes en cas que ho cregueu convenient.

19.- La marxa està oberta a majors de 18 anys. En cas de ser menor  d'edat, cal omplir l'autorització corresponent amb la signatura dels pares o tutors legals i que trobareu el mateix dia de la marxa al moment de recollir el dorsal i la bossa del biker.

20.- Ni l'organització ni l'asseguradora no es fa responsable de cap afer, situació, accident o incident fora del recorregut marcat.

21.-El dorsal haurà de ser ben visible. Tot ciclista que no el porti no podrà optar a cap tipus d'obsequi.

22.- En cas d'abandonament, cal comunicar-ho al control més proper.

23.- L'organització es reserva el dret de modificar o prendre la decisió que cregui convenient davant de qualsevol imprevist que no s'hagi contemplat en aquest reglament.

24.- Tots els participants hauran de complir les normes de la Llei de Seguretat Vial. L'organització informa que el recorregut de la prova no està tancat al trànsit.

25.- En cas de suspensió de la prova per causes meteorològiques o per força major, s'intentarà trobar una altra data per poder-la realitzar, o s'entregaran les bosses el mateix dia de la prova, però en cap cas es retornarà l'import de la inscripció.

26.- El ciclista, pel sol fet de participar en aquesta prova, accepta el reglament i eximeix de qualsevol responsabilitat els organitzadors de la marxa.

27.- L'organització de la marxa va a càrrec de l'ajuntament de Tarrés, del Consell Esportiu de les Garrigues i del Club Colla Ciclista la Pedalada.

Ajuntament de Tarrés                                               Consell esportiu de les Garrigues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada